Lesnoobdelovalni stroji Lesmak d.o.o.

PROIZVODI U TRENDU

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Jedinstvena rješenja za vas - strojevi za obradu drva za maksimalnu produktivnost uz minimalan rad!

Če iščete stroj za obdelavo lesa je podjetje Lesmak pravi odgovor za vas. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in bogatega znanja na področju obdelave lesa lahko trdimo, da vam bodo naši lesnoobdelovalni stroji pomagali poenostaviti vaše proizvodne procese. Smo prodajno mesto, zastopnik in serviser strojev KDT - vodilnega kitajskega podjetja na področju tehnologije za ploskovno obdelavo pohištva. KDT stroji za obdelavo lesa so izjemno kakovostni in konkurenčni v zanesljivem delovanju.

V naši ponudbi se nahajajo lesnoobdelovalni stroji in mizarski stroji različnih vrst, od strojev za večje proizvodne obrate do manjših enostavnih posameznih modelov za samostojne mizarje. Izbirate lahko med univerzalnimi CNC stroji, CNC nesting stroji ter pretočnimi CNC stroji. Na voljo so tudi razrezovalke in formatne žage. Stroji za obdelavo lesa in mizarsko orodje nudijo odlično kakovost, enostavne rešitve, nizke stroške vzdrževanja in dostopne cene. Iščete rešitev za učinkovit razrez vašega materiala? Ne glede na to, ali ste manjši mizar ali podjetje, ki išče rešitve za svojo proizvodnjo, so KDT obdelovalni stroji za les vse kar potrebujete!

KDT stroji za obdelavo lesa zagotavljajo visoko produktivnost z upravljanjem le enega človeka - v današnjih tržnih razmerah, ko se količina posla pogosto spreminja, je avtomatizacija najboljša rešitev za uspešna podjetja. Želite svoje delo opravljati hitreje in čim bolj kakovostno? Stroj za obdelavo lesa KDT vam bo pomagal, da svoje delo opravite tudi do 3x hitreje. Z nami stopite v prihodnost izdelave pohištva in avtomatizacije proizvodnje - naši vrhunski obdelovalni stroji vas bodo prepričali s svojo kakovostjo in cenovno dostopnostjo. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri, da vam bodo naši stroji za obdelavo lesa pomagali pri povečanju produktivnosti, poenostavitvi dela in boljšem izkoristku materiala. Pokličite nas in z veseljem vam bomo tudi osebno predstavili in demonstrirali delovanje strojev v naši ponudbi.