Razrezovalke

Iščete zmogljivo, natančno in obenem dostopno razrezovalko za svojo delavnico? Prepričani smo, da se v naši ponudbi nahaja CNC žaga, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam. Če iščete kakovostno avtomatsko krožno žago je podjetje Lesmak pravi odgovor za vas. Zastopamo, prodajamo in servisiramo avtomatske razrezovalke podjetja KDT, ki je vodilno kitajsko podjetje na področju tehnologije za ploskovno obdelavo pohištva.

 

Iščete razrezovalko za svojo mizarsko delavnico? Avtomatska krožna žaga podjetja KDT KS -832C/842C je po karakteristikah primerna za masovno proizvodnjo, po ceni pa je dostopna tudi manjšim mizarskim delavnicam. Robustna konstrukcija ji omogoča stabilnost, ki zmanjšuje vibracije in omogoča hitre pomike. Na območju reza zagotavlja kakovosten odrez bolj občutljivih materialov in lažje premikanje težjih obdelovancev. Dodatna rešitev, ki uporabniku olajša delo je možnost premika delovne mize levo in desno. Avtomatsko nastavljanje višine žage glede na višino obdelovanca omogoča najboljšo kakovost odreza. Zaradi hitre in enostavne menjave lista krožne žage je avtomatska krožna žaga še bolj učinkovita.Razrezovalke KDT so opremljene s klasičnimi industrijskimi osebnimi računalniki in operacijskim sistemom Windows, ki so stabilni, ugodni ter enostavni za vzdrževanje.

 

Potrebujete razrezovalko za uporabo v večji proizvodnji? Avtomatska razrezovalka DT KS -842 LL je primerna za večje industrijske obrate, saj bo omogočala lažjo obdelavo in večji izkoristek časa. Ker ima večjo produktivnost kot klasične žage je bolj primerna za industrijsko uporabo. Poleg lastnosti, ki smo jih našteli v zgornjem odstavku avtomatska nakladalna miza omogoča tudi enostavnejši in hitrejši naklad plošč. Nakladanje paketov je omogočeno iz leve, desne ali zadnje strani s pomočjo motoriziranih valjev, ki pakete plošč pomikajo v stroj. Avtomatska krožna žaga je robustna, natančna, odlično opremljena z zavidanja vredno programsko opremo ter zelo dostopna cena vsakemu mizarju! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali CNC žaga je prava za vas.

Je 4 izdelkov

Prikazujem 1-4 od 4 izdelkov

Aktivni filtri