Univerzalni CNC stroji

Iščete preproste rešitve na področju proizvodnje stavbnega pohištva? Potem je podjetje Lesmak pravi odgovor za vas. CNC stroj kljub spreminjajočim se trendom še vedno ostaja eden izmed glavnih strojev v vsaki proizvodnji. Pri nas so v prodaji CNC stroji za les podjetja KDT - gre za vodilno kitajsko podjetje na področju tehnologije za ploskovno obdelavo pohištva. Na področju proizvodnje stavbnega pohištva in masivnih polizdelkov so CNC stroji nepogrešljivi. CNC stroj nam omogoča natančno obdelavo materiala, ki je z vpenjalnim sistemom fiksiran na določenem mestu, stroj pa položaj orodja spreminja po različnih oseh. Njegova uporaba prihrani čas razvoja posameznega izdelka, kar posledično občutno zmanjša tudi stroške razvoja. CNC obdelovalni stroji podjetja KDT so izjemno kakovostni in cenovno dostopni, uporabnikom pa nudijo enostavne rešitve ter nizke stroške vzdrževanja.

 

Klasični štiriosni CNC obdelovalni center KDT serije KP je dobra izbira za vsakega mizarja. Odlične karakteristike ter kakovostne komponente so eden izmed razlogov, da je ta obdelovalni center prva izbira marsikaterega mizarja. Ta klasični CNC stroj za les ima mobilno upravljalno enoto z osebnim računalnikom ter inovativno programsko opremo TPA CAD. Program uporabnikom omogoča enostavno uporabo, hkrati pa je dovolj zmogljiv tudi za bolj zahtevne mizarje. Če želite svoje delo opravljati čim hitreje in kakovostno vam CNC stroj lahko pomaga, da svoje delo opravite tudi do 3x hitreje.

 

Še en razlog, da se odločite za CNC stroj - cena je izjemno dosegljiva, stroški vzdrževanja pa nizki. CNC stroji za les podjetja KDT kljub svoji cenovni ugodnosti nudijo visoko kakovost ter zanesljivost in bodo zato prepričali marsikaterega mizarja. Če se zanimate za CNC stroj za les nas lahko kontaktirate, da vam bomo svetovali pri izbiri prave rešitve, ki vam lahko pomaga do povečane produktivnosti, poenostavitve dela in boljšega izkoristka materiala! Lahko se lahko dogovorimo tudi za osebno predstavitev in demonstracijo delovanja naših strojev.

Je 2 izdelkov

Prikazujem 1-2 od 2 izdelkov

Aktivni filtri