RAZREZOVALKA KDT KS - 842 LL

RAZREZOVALKA KDT KS - 842 LL

Vrhunska avtomatska razrezovalka proizvajalca KDT ki je namenjena za večje industrijske obrate, kjer potrebujejo stroj z večjim izkoristkom časa in lažjo obdelavo.

Razrezovalka ima avtomatsko nakladalno mizo s 550 mm uporabne višine, kar nam omogoči enostavnejši in hitrejši naklad plošč.

Povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Razrezovalka KDT KS 842 L je namenjena industrijski uporabi, saj ima večjo produktivnost kot klasične razrezovalke. Zadaj ima t. i. avtomatsko nakladalno mizo s 550 mm uporabne višine. Nalaganje paketov plošč je omogočeno z leve, desne ali zadnje strani razrezovalke z motoriziranimi valji, ki pomikajo paket plošč v stroj. Maksimalna višina potiska obdelovancev je 120 mm.

Robustna konstrukcija, ki zmanjšuje vibracije in omogoča hitre pomike. Stroj odlikujejo servo pomiki za žagni agregat za maksimalne pospeške in pojemke in hitro vračanje agregata na začetno pozicijo. Ne samo hitrost – zračna miza na območju reza omogoča kakovosten odrez občutljivejših materialov in lažje drsenje težjih obdelovancev. Ima krmiljen stranski pritiskač NC, ki je hitrejši od običajnih pnevmatskih pritiskačev. Za veliko natančnost 0,1 mm skrbi magnetni trak.

Vhodne zračne mize omogočajo enostavno drsenje obdelovancev. Možnost pomika delovne mize levo in desno je dodatna rešitev, ki uporabniku lahko olajša delo.

Višina žagnega lista se avtomatsko nastavlja glede na višino obdelovanca. To omogoča optimalno višino lista ne glede na višino obdelovanca in posledično najboljšo kakovost odreza. Hitra menjava lista krožne žage izboljšuje učinkovitost same žage.

Medtem ko večina priznanih proizvajalcev vgrajuje dragocene zaslone na dotik (»touchscreen«), so razrezovalke KDT opremljene s klasičnimi industrijskimi osebnimi računalniki z okoljem Windows, ki so zelo stabilni, ugodni in enostavni za vzdrževanje, predvsem pa prijazni do denarnice v primeru okvar. Za učinkovito upravljanje stroja skrbi zmogljiva, do uporabnika prijazna programska oprema KDTsoft, ki vključuje tudi učinkovito optimizacijo razreza in dober izkoristek.

842ll

Podatki

Višina odreza
120 mm
Maksimalna dimenzija žaganja
4300 x 4300 mm
Število pnevmatskih klešč
10
Hitrost žaganja
1 - 95 m/min
Hitrost pomika žagalne enote
1 - 120 m/min
Pomik mostu s kleščami
YES
Tiskalnik črtnih kod
DA
Neodvisno nastavljivo predrezilo
YES
Teža
7000 kg
Dimenzija žagnega lista
450 mm
Dimenzija predrezila
200 mm
Nosilnost dvižne mize
4000 KG
Moč glavnega motorja
18,5 kW
Moč motorja predrezila
1,5 kW
Število zračnih miz z valji
4