Formatne žage

Iščete rešitev za učinkovit razrez vašega materiala, maksimalen izkoristek vašega časa in poenostavitev postopka razreza? V naši ponudbi se zagotovo nahaja formatna žaga, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam. Zastopamo, prodajamo in servisiramo formatne žage podjetja KDT, ki je vodilno kitajsko podjetje na področju tehnologije za ploskovno obdelavo pohištva. Prepričale vas bodo odlična kakovost strojev, enostavne in učinkovite rešitve, nizki stroški vzdrževanja in zelo dostopna cena.

 

Formatna žaga ali mizarska žaga je nepogrešljiv stroj za vsakega mizarja. Lahko jo uporabimo od začetne priprave do končnih finih del za posamezen izdelek, pri čemer nam formatna krožna žaga omogoča raven obrez in pogoje potrebne za 90° kotni rez.Izvrstna formatna žaga podjetja KDT omogoča upravljanje stroja na dotik ter digitalni prikazovalnik za lažje odčitavanje vrednosti pozicije omejevalca. Mizarska krožna žaga mora imeti močno konstrukcijo, ki omogoča stabilno delovanje brez vibracij. Zaradi svoje izdelave so KDT formatne žage primerne tudi za industrijsko uporabo. Odlikujejo jih tudi kvalitetna vodila formatnega vozu, ki omogočajo žaganje tudi težkih obdelovancev ter velika zaščitna kapa, ki je prozorna in enostavno nastavljiva in nam omogoča varno in enostavno žaganje. KDT formatna žaga ima poleg tega tudi veliko prostora za hitro in enostavno menjavo rezil ter motoriziran dvig/spust žaginega lista.

 

Če želite bolj avtomatizirane procese vas bo prepričala elektronsko nastavljiva industrijska formatna krožna žaga, ki je opremljena z računalnikom in programsko opremo za upravljanje žage, optimizacijo in vodenje razreza ter sočasen izpis nalepk s črtnimi kodami in predhodno določenimi podatki. Žaga je odlična izbira za vse mizarje, ki si želijo popolnoma avtomatizirano formatno žago za ugodno ceno. Niste prepričani katera formatna žaga je prava izbira za vas? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri žage, ki bo zadovoljila vašim željam, poenostavila postopek razreza, povečala izkoristek vašega časa in zmanjšala možnost človeških napak.

Je 3 izdelkov

Prikazujem 1-3 od 3 izdelkov

Aktivni filtri

Vrhunska formatna žaga proizvajalca KDT. Žaga je namenjena za vse mizarje, ki želijo avtomatizirano formatno žago za ugodno ceno.  Žaga KS-132K je namenjena za uporabo v industrijskih obratih, saj ima močan motor 7 kW, kvalitetna vodila, zaslon na dotik, motoriziran dvig žagnega lista, avtomatski pomik desne mase, elektronske odčitovalce in še veliko več.

Vrhunska formatna žaga proizvajalca KDT. Žaga je namenjena za vse mizarje, ki želijo popolnoma avtomatizirano formatno žago za ugodno ceno.  Žaga KS-132PV je namenjena za uporabo v industrijskih obratih, saj ima močan motor 7 kW, kvalitetna vodila, 15 palični zaslon na dotik, motoriziran dvig žagnega lista, avtomatski pomik desne mase, elektronske...