CNC Nesting stroji

Za male mizarje ali velike proizvodnje - v ponudbi Lesmak boste zagotovo našli ustrezno rešitev za svoje potrebe! Dve operaciji v eni napravi - CNC rezkalni stroj vam ponuja tako razrez, kot vertikalno vrtanje. Stopite v prihodnost izdelave pohištva in avtomatizacije proizvodnje s pomočjo CNC nesting strojev v naši ponudbi. Klasični CNC stroji kljub spreminjajočim se trendom še vedno ostajajo eden izmed glavnih strojev v vsaki proizvodnji. Trendi na področju proizvodnje pohištva pa gredo v CNC nesting stroje, ki so s kombinacijo razreza in vrtanja prvi korak k avtomatizaciji procesa proizvodnje. V današnjih tržnih razmerah, ko se količina posla pogosto spreminja, je avtomatizacija najboljša rešitev za uspešna podjetja.

 

Nesting tehnologija omogoča razrez različnih oblik in maksimalni izkoristek obdelovane plošče. CNC rezkalni stroj s pomočjo sodobne programske opreme omogoča tudi enostavno pripravo s črtnimi kodami in nalepkami. Sodobni rezkalni stroj za les tako pomaga razbremeniti delovne procese, poenostaviti proces dela, povečati produktivnost proizvodnje in izboljšuje kakovost strojne obdelave, poleg tega pa skrajša čas izdelave ter omogoča tudi izdelavo zahtevnejših izdelkov. V naši ponudbi boste našli CNC rezkalni stroj prestižnega kitajskega proizvajalca KDT, ki je vodilno podjetje na področju tehnologije za ploskovno obdelavo pohištva. Ta rezkalni stroj za les odlikujejo velika natančnost in hitrost obdelave, produktivnost in fleksibilnost, enostavna nadgradnja s transportnimi napravami ter zelo dostopna cena. Največja prednost CNC nesting stroja podjetja KDT je v razrezu, saj s primernim orodjem omogoča kakovostno in hitro obdelavo tudi pri 25m/min.

 

Želite svoje delo opravljati hitreje in čim bolj kakovostno? Kljub bogati ponudbi na trgu verjamemo, da je CNC rezkalni stroj podjetja KDT prava izbira za vas. Prepričala vas bo njegova zanesljivost, kakovost, enostavnost uporabe ter dostopna cena. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali poiskati rešitev, ki bo ustrezala vsem vašim željam in potrebam.

Je 1 izdelek

Prikazujem 1-1 od 1 izdelkov

Aktivni filtri

Stroj KDT KN-3710D je industrijski CNC nesting izdelan tako da omogoča natančno in kakovostno obdelave od 20 do 25 m/min. CNC-jev obdelovalni center KDT ima ravno matrično delovno mizo, namenjeno t. i. nesting obdelavi, ki postaja vedno bolj aktualna tudi za manjše mizarje, ki želijo optimizirati in avtomatizirati delovni proces izdelave pohištva ali...