Avtomatska razrezovalka KDT KS - 832C/842C

KS-832 je zagotovo odlična izbira, saj je po karakteristikah primerna za masovno proizvodnjo, po ceni pa je dostopna tudi manjši mizarski delavnici, ki želi vrhunsko žago.

Povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Iščete zmogljivo, natančno in obenem dostopno razrezovalko za svojo delavnico?

Robustna konstrukcija, ki zmanjšuje vibracije in omogoča hitre pomike. Stroj odlikujejo servo pomiki za žagni agregat za maksimalne pospeške in pojemke in hitro vračanje agregata na začetno pozicijo. Ne samo hitrost – zračna miza na območju reza omogoča kakovosten odrez občutljivejših materialov in lažje drsenje težjih obdelovancev. Ima krmiljen stranski pritiskač NC, ki je hitrejši od običajnih pnevmatskih pritiskačev. Za veliko natančnost 0,1 mm skrbi magnetni trak.

Vhodne zračne mize omogočajo enostavno drsenje obdelovancev. Možnost pomika delovne mize levo in desno je dodatna rešitev, ki uporabniku lahko olajša delo.

Višina žage se avtomatsko nastavlja glede na višino obdelovanca. To omogoča optimalno višino žagnega lista ne glede na višino obdelovanca in posledično najboljšo kakovost odreza. Hitra menjava lista krožne žage izboljšuje učinkovitost same žage.

Medtem ko večina priznanih proizvajalcev vgrajuje dragocene zaslone na dotik (»touchscreen«), so razrezovalke KDT opremljene s klasičnimi industrijskimi osebnimi računalniki s operacijskim sistemom Windows, ki so zelo stabilni, ugodni in enostavni za vzdrževanje, predvsem pa prijazni do denarnice v primeru okvar. Za učinkovito upravljanje stroja skrbi zmogljiva, do uporabnika prijazna programska oprema KDTsoft, ki vključuje tudi učinkovito optimizacijo razreza in dober izkoristek.

 

Razrezovalka KS-832C je izredno zmogljiva in ima vse, kar imajo bistveno dražje industrijske razrezovalke na trgu, zato je vredna vsakega vloženega evra.

Podatki

Višina odreza
90 mm
Maksimalna dimenzija žaganja
3100 x 3200 mm
Število pnevmatskih klešč
8
Hitrost žaganja
1 - 95 m /min
Hitrost pomika žagalne enote
1 - 120 m/min
Pomik mostu s kleščami
1 - 95 m/min
Tiskalnik črtnih kod
DA
Moč motorja
15 kW
Neodvisno nastavljivo predrezilo
YES
Teža
5550 kg
Dimenzija žagnega lista
450 mm
Dimenzija predrezila
200 mm
Dimenzije stroja
5556 x 6412 x 1890 mm